PRZEPIŚNIK MAŁA AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ Z NOTATNIKIEM
Autor: Zbiorowa Praca
Producent: MCD
EAN: 9788364993886
Oprawa: Twarda
Ilość stron: 192
Format (cm): 20 x 20
* Książka przygotowana została dla wszystkich, którzy chcą twórczo spędzać czas w kuchni, w szczególności dla wszystkich dzieci, które marzą o rozwijaniu swoich kulinarnych talentów.
* Opisujemy podstawowe zasady bezpieczeństwa obowiązujące w kuchni, zwracamy małym adeptom sztuki kulinarnej uwagę, że nie wystarczy ugotować, warto też postarać się aby danie zostało odpowiednio podane. Przedstawiamy sposoby na to by proste potrawy stały się małymi dziełami sztuki, które sprawią mnóstwo radości wszystkim domownikom tak przy przygotowywaniu jak i spożywaniu. Dobra kuchnia jest tworzona przez pokolenia ludzi kochających kuchenne wyzwania i ceniących dobry smak. Skorzystaj z notatnika, który znajduje się w drugiej części książki i zanotuj najlepsze przepisy swoich znajomych i rodziny. Zanotuj w niej też swój każdy gastronomiczny eksperyment. Może kiedyś i Ty będziesz wielkim szefem kuchni.
* Mała akademia sztuki kulinarnej to książka pełna przepisów, kolorowych ilustracji i zdjęć, wzbogacona o wiele stron na właśne przepisy, tzw "przepiśnik"
* Książka przygotowana została dla wszystkich, którzy chcą twórczo spędzać czas w kuchni, w szczególności dla wszystkich dzieci, które marzą o rozwijaniu swoich kulinarnych talentów.
* Opisujemy podstawowe zasady bezpieczeństwa obowiązujące w kuchni, zwracamy małym adeptom sztuki kulinarnej uwagę, że nie wystarczy ugotować, warto też postarać się aby danie zostało odpowiednio podane. Przedstawiamy sposoby na to by proste potrawy stały się małymi dziełami sztuki, które sprawią mnóstwo radości wszystkim domownikom tak przy przygotowywaniu jak i spożywaniu. Dobra kuchnia jest tworzona przez pokolenia ludzi kochających kuchenne wyzwania i ceniących dobry smak. Skorzystaj z notatnika, który znajduje się w drugiej części książki i zanotuj najlepsze przepisy swoich znajomych i rodziny. Zanotuj w niej też swój każdy gastronomiczny eksperyment. Może kiedyś i Ty będziesz wielkim szefem kuchni.
* Mała akademia sztuki kulinarnej to książka pełna przepisów, kolorowych ilustracji i zdjęć, wzbogacona o wiele stron na właśne przepisy, tzw "przepiśnik"
W zależności od ilości i wagi zamawianych przez Ciebie produktów, wybranej formy płatności i własnych preferencji, możesz wybrać jedną z form dostawy:
- Najszybciej i najbezpieczniej:
Firma kurierska - dostawa jest realizowana przez profesjonalną firmę kurierską DPD. Wybranie kuriera oznacza wygodę i pewność, że Twoje zamówienie dotrze na czas za niewygórowaną cenę. Dodatkowo, na Twój adres email otrzymasz link do strony, na której na bieżąco będziesz mógł sprawdzać, gdzie znajduje się Twoja przesyłka. - Najtaniej:
Orlen Paczka to najtańsza opcja dostawy. Twoje zamówienie dostarczane jest do automatów paczkowych ORLEN Paczki, stacji ORLEN, kiosków RUCHu i punktów partnerskich. - Najłatwiej:
Odbiór osobisty to najłatwiejszy sposób odbioru zamówionych towarów - zapraszamy do siedziby firmy pod adres: Księgarnia Tania Książka, Poznań Dębiec, ul. Osinowa 14/16 w godz. 9.00 - 17.00. W przypadku odbioru osobistego w Poznaniu, zamówienia można opłacić gotówką oraz kartą.
Koszt dostawy
Całkowity koszt dostawy zamówienia poznasz po dodaniu produktów do koszyka i wybraniu interesującej Ciebie formy dostawy i metody płatności - w podsumowaniu zobaczysz dokładną wartość do zapłaty
WYSYŁKA GRATIS ( Orlen Paczka, Paczkomaty Inpost, Poczta Polska ) = ZAKUPY ZA 200 zł + PRZELEW LUB POBRANIE
WYSYŁKA GRATIS ( Kurier DPD ) = ZAKUPY ZA 250 zł + PRZELEW LUB POBRANIE
Sposób dostawy |
Przedpłata |
Pobranie |
Przewidywany czas dostawy |
Odbiór osobisty ul. Osinowa 14/16, 61-451 Poznań |
BEZPŁATNIE |
BEZPŁATNIE |
- |
Firma kurierska DPD |
19,00 zł | 22,00 zł | 24 godziny |
Paczkomaty INPOST |
18,00 zł | 21,00 zł | 24 godziny |
Orlen Paczka
|
9,90 zł |
12,90 zł |
24 godziny |
Odbiór w punkcie Poczty Polskiej (E-Przesyłka) |
14,50 zł | 16,50 zł | 2-3 dni roboczych |
Poczta Polska |
19,00 zł |
22,00 zł |
2-3 dni roboczych |
|
|
|
|